Betapred kuren över

Så då var kuren över och man kan andas som man ska. Vaknade imorse med bs på 4,2 :) See you


Slemhosta och andningsbesvär

Så då har tiden kommit för min återkommande andningsbesvär och slemhosta. Kan inte sova liggande. Sådan tur man har som har en läkare som skriver ut betapred. Så nu kör jag en kur på 10 dagar. Stora nackdelen är ju att insulinet inte får full effekt och man får öka basalen via temp basal 20-40%. Ligger nu runt 12 efter kvällens dos. Over and out


Armband i sterling silver

Kostnad för armbandet i sterlingsilver och läder är 400:- inkl vanlig frakt i kuvert. Vill man ha det skickat REK kostar det 455:-. (vill ha betalt i förskott både vid vanlig frakt o REK) Personnummer på baksidan kommer jag inte att göra då det inte blir bra på framsidan. Kan även göra armband i silverfärgad bly- och nickelfri metall med läderlook band och det kostar 100:- inkl frakt (betalt i samband leverans). Har själv använt ett sådant i en veckas tid i vått o torrt och det tappar färg när det gnids mot huden. Over and out


Torsdag morgon/förmiddag

Jaha då vaknat man upp med att man på någotvis dragit bort slang och nål från kroppen. Då dyker frågan upp när under natten man gjorde det och vad ligger ens bs på? Innan jag kollar bs så sätter jag nytt set. Kollar sen bs med fasa och upptäcker att det är "bara" 11,7. Skönt att det inte var högre.

Då får det bli frukost i lite större dos för att jämna till det lite.

Trevlig torsdag


Badhus

Så då har man varit på badhus med Animas. Ska ju tåla vatten o bada med, men feg som man var hade jag den i skåpet. Kollade bs före och sen badade jag. Kollade bs ett par gånger lite då o då och det låg runt 10 o det är ju acceptabelt.


Armband 2 (sterling silver)

Så där ja, nu har jag gjort ett nytt armband då de gamla tappade färg och gjorde min handled grön:( . Denna gång är det gjort i sterling silver och inte silverfärgad koppar. Nu ska det provanvändad en vecka innan ny utvärdering kommer.


RSS 2.0